Selv-byg elcykel 45 km/t Speed Pedelec?

Hej alle, ny her.

Jeg kunne godt tænke mig at bygge en elcykel der kan køre 45 km/t (speed pedelec), men det er vigtigt for mig at den er lovlig.

Er der nogen her der ved om det er muligt at få typegodkendt sådan et køretøj som privatperson? og hvad der eventuelt vil koste?
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Om du er et firma eller privat person betyder ikke noget for om der kan laves en godkendelse, men omkostningen har jeg ingen anelse om, ej heller hvor du kan få en typegodkendelse....

Men jeg er total sikker på det på ingen måde kan betale sig for en enkelt cykel til eget brug....... Så enten drop tanken om typegodkendelse eller køb det der er på markedet og nyd du kommer hurtigt frem, ude bland bilerne for med en speed pedalec er der ikke længere adgang for dig på cykelstierne.. ud sammen med de andre scooter 45 modeller, det er nemlig her en speed pedalec kommer ind i bybilledet.

MVH Njord
Jeg har heller ikke erfaring med pris på typegodkendelse. Men mit umiddelbar bud ville være at der skal leveres et par stk. til havari forsøg. Og at det vil koste flere x hundred tusinde at få den typegodkendt.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Se evt. https://www.sik.dk/erhverv/produkter/maskiner/vejledninger/regler-elcykler-og-drivmotor-elcykel#

Alle besparelser omregnes til fl. rødvin👍
.... og https://www.fstyr.dk/da/Krav-til-koeretoejer/Regler-for-koeretoejer/Forsoegsordninger-for-motoriserede-koeretoejer#forsoegsordning-for-speed-pedelecs

Alle besparelser omregnes til fl. rødvin👍
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis