Ned rivning af hus

Hej i stuen
Nu sker det ...Snart
huset skal væk og et nyt skal byggges op
men hvad det gamle, er der nogen her inde ved og man kan tjene en krone eller 2 på mit gamle 100 m2 hus fra 1852 :)
bor i mellen Kolding og Esbjerg


Der findes ikke nogen problemer som ikke kan løses 

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er faste regler for nedbrydning af bygninger. Du skal dokumentere overfor myndighederne at materialerne er bortskaffet korrekt. Dvs tegl og beton for sig, træ sepi tryk og malet, jern, porcelæn, glas osv. Du må ikke engang fylde en Skovvej med tagsten. Regn med 100.000 til nedrivning og bortskaffelse.

 

du kan være sikker på at du ikke kommer til at tjene noget som helst på at fjerne dit hus.....der er måske enkelte bygningsdele du kan sælge for få kr. men udgifter for ca. 100.000 i materiale bortskafning lyder meget realistisk.
Du kan godt tjene LIDT på døre, vinduer, køkken, indbygningsskabe, hvidevarer, paneler. Har selv været ude i et hus, som skulle nedrives og skrælle brugbare dele af. Sælger havde blot sat en annonce på DBA, og så var det bare et spørgsmål om at komme og aftale en pris for tingene. Men det er ikke en guldmine.

Du skal ikke forvente at få noget for det, hvis du kontakter nogle af dem der forhandler gamle byggematerialer - de skal have folk ud og tage tingene ud - gulve, spær, trapper, tagsten etc. Det får du ikke noget for.

 

Mvh Troels
Du kan få lidt for vinduer og døre, gulve alt efter alder og stand, lidt for køkkenskabe og så fliser udenfor. Og det der er væk, skal ikke sorteres og bliver ikke vejet på genbrug, så det vil da give et par kr. hvis du vil bøvle med det :) Meget andet får du nok ikke noget for, men det er til gengæld også noget folk selv kan komme og pille ned, så hvorfor ikke bare prøve

 

Hvis der er gamle tagsten så har de faktisk en værdi. Har de været på taget i 50-100 år så er det bevist at det ikke er dem der er fejl i. Så de kan holde endnu 5-100 år.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
ev elmand skrev den 27-10-2020 23:17:44

Hvis der er gamle tagsten så har de faktisk en værdi. Har de været på taget i 50-100 år så er det bevist at det ikke er dem der er fejl i. Så de kan holde endnu 5-100 år.

Sådan set enig - de fejler nok ikke noget - men jeg havde 250 nye teglsten liggende bundede på europaller - Gamle ejer skiftede tag for 10 år siden og havde åbenbart rigeligt. Jeg bor 2 km fra Genbyg - de gad ikke engang komme og hente det gratis. 

Hvis du selv gider pille det ned (husk sikkerhed) kan du MÅSKE tjene lidt på tagsten, men bedste bud er at en genbrugsentusiast selv piller det ned gratis. Problemet er jo, at 3-4 tons teglsten også koster en formue at transportere - og rygningssten sat i beton er jo heller ikke nødvendigvis lette at få af i hel tilstand. 

Mvh Troels
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også