Ujævn væg - spartle eller ej?

Vi har overtaget en andel og har faktisk allerede malet den. I dag så jeg dog en væg i et andet lys, da vi lige har sat pendler op også. Ser det her mærkeligt ud? Bør vi få en fagmand til at kigge på det? 

Eller er det blot muren, der har givet sig? Det er en lidt ældre dame af en bygning. Vi overvejer om man kan spartle det. Min mand mener, at jeg bekymrer mig for meget.
Vi har overtaget en andel og har faktisk allerede... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det er helt sikkert en skævhed da væggen er blevet revet ned og der er blevet repareret. Muligvis har puds tykkelsen i de to oprindelige rum ikke været helt ens også har man ikke gjort nok for at udjævne. Alternativt er det bare lidt for hurtigt arbejde. Vi har noget lignende hos os ved en dør der er blevet blændet 

Du har nok for høje forventninger til standarden hvis du mener i har betalt for noget andet. Den slags er normalt i gamle huse og det er kun i nybyg at du kan forvente helt rette linjer.

Jeg ville bestemt også lade det være. Man kan nol rette det ved at fuldspartle væggen, men arbejdet der står altså ikke helt mål med problemet 

Ask
Fint at høre i det mindste! Meget af det nederste væg mod karmen lyder noget mere hul. Hvad skyldes det mon?
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
KristineJ skrev den 20-10-2020 16:07:09

nej. Ikke hvad jeg kan høre. Den er næsten heller ikke at se i dagslys. Konstruktionen er ikke sådan “skruk”, hvis man kan sige det. Hvad tyder en hul lyd da på?

Hvis det lyder hult, er det fordi pudsen ikke sidder fast. Det kan der være mange grunde til, men eftersom det ikke er tilfældet (og der i øvrigt ikke er nogle revner, som jeg forstår det), er der ingen grund til at komme ind på dem her.

Det er utrolig svært at se på et billede, hvor stort problemet er. Men jeg kender godt det, at når man først har opdaget en fejl, så ser man den meget tydeligt hver gang man går forbi. Hvis det generer dig, så få det udbedret ved spartling. Det kan dog godt være svært at skjule helt, hvis der er store niveauforskelle, og der samtidig er lys fra siden. Der skal ikke ret meget til at lyset kaster en skygge.
Vedhæftede filer:
Mit indtryk er, at det måske er gået for hurtigt. Sætter urolig stor pris på sparring. 

1) Dette billede er fra badeværelset. Vi har haft en fugtspecialist ude, der ikke kunne måle fugt her, hvorfor jeg tror, at det er lidt mangelfuldt

2) langs nogle steder på karmen er det dog lidt hult. Er det noget vi skal være opmærksom på? 

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også