Gammelt lampeudtag

Hej derude.
Jeg er lidt udfordret på et gammelt lampeudtag. Jeg vil gerne have sat en lampe til, men hvordan. Det grundlæggende har jeg på plads, men dette her udfordrer min viden. Den grønne jord er slet ikke forbundet. Er der nogen der kan hjælpe?
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Søren O
Søren O
3902 7000
Jordledningen skal tilsluttes en ledig samlemuffe.
Den blå ledning skal længere ind i samlemuffen så der ikke er blottet ledning.
Prøv at tilslutte din lampe i det ledige hul ved den blå ledning (nul), og den anden ledning til det ledige hul ved grå ledning nederst til højre på billedet. Husk at din ledning skal gennem aflastningsklemmen. 

Søren O
karl smart
karl smart
1418 2600/2700
Er det ikke gamle stofledninger man kan se i 3 af klemmerne , lad endelig gul/grøn jorden lægge uforbundet , ellers kan man tro at den er virksom..................

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
ev elmand
ev elmand
16765 7480
Du kan godt stikke den blå lidt længere ind, men de andre ledninger trænger jo også,  men dem vil jeg dog råde dig til at lade være med at røre ved. Hvis du trækker i dem eller andet så er der stor risiko for at isolering smulder af dem.
Så prøv med en lampeledning i ved den blå og en i ved den anden til højre i bunden af billedet.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
x

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her