Tagpap til cykelskur 6 grader hældning

Hej

Jeg skal til at bestille materialer til et cykelskur. Jeg er kommet i tvivl over hældningen/tagpap løsningen.

Det bliver 2,6m dybt og 5m langt. Det bliver 2,5m højt foran, jeg havde tænkt det skulle falde ca 10cm per meter for ikke at det visuelt ser voldsomt ud og det ikke bliver for lavt i enden, så det ender på 2.34m Hvilket giver 5,7graders fald.

Isola 3GR selvbygger, som navnet siger kan gå ned i 3gr. I deres monteringsvejledning viser de montering med en trekantsliste i siden. Jeg havde dog tænkt at lave skuret uden udhæng, lade krydsfiner pladen køre ud over klinkebeklædningen og sætte en aluvindskede på. Kan man det med Iso 3GR tagpap, eller skal man bruge en trekankliste og montere et brædt uden på klinken? 

https://media.bluestonepim.com/571075b9-1b51-47ff-b416-bc99a7eef69d/4bbdcbe1-7120-4457-914e-000780c91d63/Jxt8vEg6Mn20yrZAgEynAzIjt/rrbBLtLA1wuied955C5Y4a78K.pdf

https://www.isola-platon.dk/produkter/tak/takbelegg/selvbygger

Her er løsningen alu vindskede men med Topsafe, men det kræver 11graders fald. Er der virkelig 11graders fald på det tag? 

https://www.youtube.com/watch?v=K3ayU1j5RpI

Det er bare et 2 delt uisoleret skur, et "lukket rum" og et man bare cykel ind under. Så skal jeg bare glemme retningslinjer og montere aluvindskeder og vælge et af produkterne, og så holder det nok fint tæt alligevel ?

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Kan ikke forestille mig at det giver problemer. Er vel let at fixe med lidt tagtæt hvis der siver vand ind. Har samme løsning på mit skur (svejsepap), men der er sat et brædt ind under vindskeden. Sikkert for at stabilisere dem, de er jo temmelig bløde. 

Mvh Troels
Du skal nok ikke have aluskinne på den laveste kant. Der skal ikke være hindringer for vandets frie løb.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Jeg sætter en alu tagfod på laveste sted så vandet løber af ;-)

Tak for svarende.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis