Erfaringer med Redback robotplæneklipper RM18

Hej. Er der nogle som har erfaringer med Redback robotplæneklipper RM18 fra Harald Nyborg? Den er pt. på tilbud til 2295 kr. Jeg overvejer at kæbe den til mindre græsplæne på ca 250 kvm. Link: https://www.harald-nyborg.dk/produkt/robotplaeneklipper-rm18

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja, det er en meget simpel, men effektiv og støjsvag robotplæneklipper. Selv sværger jeg til min Gardena, men sidste sommer købte jeg to Redback RM24 robotplæneklippere i Harald Nyborg ( https://www.harald-nyborg.dk/produkt/robotplaeneklipper-rm24a-10d ) og de begge har kørt hos min mor ogmine svigerforældre uden problemer lige siden. Man kan ikke lave skemaer og ugeprogrammer på maskinen. Der kører hver 48. Time fra første gang maskinen opstartes. Den kører så i det antal timer der passer med din valgte plænestørrelse.
Den klipper plænen lige så pænt som min Gardena Sileno Life 750 til kr. 7000,- Støjer måske lidt mere, men stadig er på et absolut acceptabel niveau og den høres ikke på få meters afstand. 
Den model du linker til et lidt nyere end RM24 og er beregnet til mindre plænestørrelser. Den er trehjulet, hvilket ikke er noget problem, da der ser ud til at den trækker på de to forreste hjul. Hvilket er et kæmpe plus, som ikke gør maskinen følsom over for mindre huller og ujævnheder. 

Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis