belægning i gammel lade

Jeg har en hytte/sommerhus i en skov. På grunden er der en gammel lade (på ca. 70 kvm), som vi bruger til opbevaring af træ, trailer, campingvogn og lign.). Bunden er bare jord. Da jorden overvejende er tør støver det helt vildt. Jeg er ikke indstillet på at bortgrave til bæredygtig bund og fylde op (hvillet selvfølgelig ville være korrekt), da laden mest af alt er et ly - så jeg vil hverken hælde mange penge og en masse arbejde i det. Men jeg vil gerne fylde noget på, som ikke støver så meget. Jeg har overvejet, om man kan skrabe 10- 20 cm af og så fylde op med lidt stabilgrus og måske fylde noget ovenpå (rald eller lignende, som ikke støver). Det skal ikke bære noget nævneværdigt. Og det betyder ingenting, hvis der sker lidt sætninger af bunden. Er der nogen, som har gode forslag?

På forhånd tak for svar.

Mvh

Jesper
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Et lag ral eller skærve i ca 5 cm tykkelse, burde være nok, jeg synes ikke der er grund til at grave ud og fylde op med stabilgrus.


Hellere eje, end at leje.
Fiahgt
Fiahgt
2235 9240
Bare skrab rent og hæld et lag ral på. Eventuelt kunne rette af og ligge belægningssten 

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Jesperoeh
Jesperoeh Trådstarter
5 8450
Tak for svarene.

Jeg havde selv tænkt lidt på blot at sprede rald. Men jeg var lidt betænkelig i forhold til, om det blot "forsvinder" ned i jorden. Det var derfor jeg først tænkte et lag stabilgrus. Men omvendt så overlever jeg nok, hvis jeg skalhælde et nyt lag ud om nogle år.

mvh Jesper
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Annonce
x

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her