Pillefyr taber trykket

Vi har lige renoveret hele vores hus og nu hvor vi er færdige og har koblet 1. Salen på vores system kan vi ikke holde trykket oppe på fyret. Vi skal fylde vand på 1-2 gange dagligt. Vi læste os frem til at det kunne være vores ekspansionsbeholder der var gået så den skiftede vi. Men den kan stadig ikk holde trykket... 🤔 Hvad kan det skyldes? 
10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Velkommen på LDS.
Hvis i fylder vand på 1-2 gange dagligt, er der en alvorlig utæthed. Har i evt. banket søm eller skrue gennem et varmerør?
Så stor en utæthed skal lynhurtigt spores inden den helt store vandskade indtræffer. Har du mulighed for at lukke af for 1. sal igen for være helt sikker på at problemet er der.

Søren O
Hvis du har lukket for begge rør til din 1. sal, og problemet stadig er der, må det være et andet sted der er noget utæt. Kan det være selve pillefyret der er tæret?

Søren O
Tipper på det er en PEX-fittings der ikke er skruet ordentlig sammen, når der så kommer varmt kedelvand har man balladen. 
Det kan da godt være fyret er færdigt, ved ikk hvor længe levetid man skal regne med på sådan en. Den er fra 2006.
Vi har gulvvarme i stue etagen og nu har vi prøvet at lukke noget af det for at udelukke brud der. (det skulle der ikke gerne være når det er helt nyt). 
Annonce
Når du skal lukke af for en del af installationen så skal det være på ventiler på både fremløb og retur. Hvis du bare lukker ved f.eks. at tvangslukke telestater så er der stadig tryk og mulighed for at der kan komme vand i det system.
Kan du lukke helt af for varmen, så fyret kun har sig selv og evt. varmt vand så kan fyret kontrolleres.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Hvis man skal søge efter tærring i selve kedlen, skal fyret være slukket og kold, ellers fordamper en evt. lille vandudsivning straks - en større vandudsivning vil til gengæld give en våd kedelbund formodenlig under askeskuffen. 
Vi har ingen haner vi kan lukke for mellem fyret og huset, er det nok at slukke cirkulationspumpen? 
Nej, det er ikke nok at slukke for cirkulationspumpen. Du bliver nok nødt til at få trykprøvet anlægget med slukket kedel. for ikke at få en stor vandskade, bør du alliere dig med dit forsikringsselskab og få dem til at at søge skaden. Du har måske ikke fået trykprøvet dit anlæg efter udvidelsen.

fase
Vi lukkede for alt hvad der var muligt og sukkede cirkulationspumpen. Ventede et døgn og havde besøg af en fagmand... Aftalte at han skulle komme og sætte 2 haner på i næste Uge, så vi kunne finde fejlen. Indtil da skulle vi bare tænde det hele igen og fylde vand på... Så vi tændte alt igen og......... 

NU HOLDER FYRET TRYKKET!!!! 🤔🤔🤔
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis