Ventilationsrør

Skal et ventilationsrør til en badeværelsesventilator føres til helt ned til underkant af loft (altså helt igennem Fx et gipsloft) eller må det slutte på oversiden af loftet? Ventilatorer har jo ofte en god længde på bagsiden så den kan nå op i røret. Kunne dog godt tænke mig at vide hvad reglerne siger. 

Lmchm
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er krav om at det skal være tæt, så der ikke blæser varm luft op i isolering. Ligeledes bør dampspærre klæbes til ventilations rør-. Hvordan det opnås kommer an på hver enkelt situation.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Er med på at det skal være tæt. Ved dog ikke helt hvordan det kan være 100% tæt når studsen på ventilator blot skubbes ind aftræksrøret. Der kan jo godt være et par milimeteres forskel. Der limes eller fuges jo ikke.
jeg var mere interesseret i damp der jo sådan set også kan trænge ind i loftet rundt om aftræksrøret. Eller andre steder i et badeværelse. Om der giver problemer. Et andet eksempel er revnede fuger mellem loft og væg.

Lmchm
Der bør bruges tape omkring rør og ud til dampspærre. Denne skulle jo gerne beskytte hele rummet uanset om lofter er slået lidt fra ved muren.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Ok det er selvfølglig rigtigt

Lmchm
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis