Sænke gardinskinne

Hejsa gutter/gutinder.
Hvordan sænker man en gardinskinne ned fra loftet.
Jeg ved man kan købe professionelle løsninger med alu afstandstykker til at skrue op i loftet, de fåes i forskellige længder, og i bunden af dem kan man så montere selve gardinstangen.
Wireophæng kan desværre ikke bruges, da der vil blive trukket en del i gardinet.
Problemet er at de koster over 350 Kr per styk, og der skal bruges mange. Er der ikke et kløgtigt hoved der har et billigere alternativ??

Mvh
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvor meget skal de sænkes?


 

Det er ret langt, ift at få noget der holder. Du kan evt. prøve med vvs rør, en flange i loftet og en i bunden. Men det kræver nok, at du sætter et stykke træ fast mellem flangerne der hænger ned, så du har noget at montere skinnen i.  

Mvh Troels
Du gør sådan: køb 1 stang alurør ø8 mm i JemogFix. De er eloxerede og pæne Og i 1 m stykker. Køb også en 6 mm gevindstang. Sav begge dele over. Røret kortere end stangen. Put stangen gennem røret og sæt en møtrik i begge ender. Nederste i bestående beslag og øverste i den mindste udløbsroset der findes til el-loftudtag, som du har skruet i loftet.

 

Det var absolut en mulighed. Det gav mig faktisk også ide om almindelige rørbærer, det vil være cirka samme princip. Tusind tak for inspirationen.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis