fugt brusekabine

vi har haft en byggesagkyndig ude og gå et hus vi er meget interresret igennem i dag,   men der var et slag i ansigtet på badeværelset.  der står godt nok i tilstandsraport at afløb ikke er helt tæt i samling, men det kunne byggesagkyndig nu ikke se det så fint ud.  ligeledes i tilstandsraport står der enkelte løs fliser i brusekabine. og det var der også, men oven i måltes der for fugt , og der var voldsom meget fugt i både gulv og vægge i brusekabinen,  det er et hus fra 73 så gulvvarmen er jo sikkert jernrør, og derfor mente byggesagkyndig at det er hele gulvet der skal op for at udbedre fejlen da vandet sikkert har tæret rør også.  , er det ikke muligt at man nøjes med at udbedre fejlen i kabinen?   det er bare en kæmpe udgift for os hvis vi skal total renovere hele badværelset, og det betyder nok vi må sige nej tak til huset :-(    ps: fejlen kommer højest sandsynligt fra de løse fliser i kabinen.   men fugten var så meget at byggesagkyndig var bekymret for hvad skade det har forudsaget, og da der nævnt bare lidt i tilstandsraport vil vores forsikring ikke dække hvis et rør springer 
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det er utætte fuger kan det relativt let fixes, men mon ikke byggesagkyndig har været usikker på, om fugten kommer fra bruseren eller fra et tæret vandrør i gulvvarmen? Står det som en UN? Siden det er nævnt i tilstandsrapport kan I jo forlange afslag eller udbedring af sælger ved køb. 

Mvh Troels
Indhent nogle tilbud på hvad det vil koste (ca. hvis de ikke kan se huset) og tag det med til forhandlingerne. Hvis det er jeres drømmehus, så prøv, de kan højest sige nej og så må i gøre op med jer selv om i har de penge der skal til eller vil finde noget andet.
Hvis i har noget at forhandle med, så er det ofte nemmere.

Jeg tror, hvis i først begynder at rode i brusekabinen, så dukker der hurtigt noget mere op der skal/bør ordnes og så står i pludseligt og skal lave det hele alligevel

 

Hvis i rigtig gerne vil have huset kunne i forsøge at forhandle et afslag, så har i jo noget at arbejde med i tilfælde af der er noget galt. Måske blive enige med sælger om at få udført en trykprøvning af gulvvarmen inden køb, for derved at kende problemets omfang og størrelsen af afslaget.

Er rørene tætte kan i nøjes med at reparere de utætte fliser, hvis i altså kan få dem af gulvet uden at ødelægge dem:-)

Mange 70'er huse har gulvarme OG radiator i badeværelse, så skulle det værste ske kan i muligvis bare frakoble gulvvarmen indtil i får økonomi til at reparere.

Bare kald mig BBB 
Hvis fugten er trukket helt op i skillevæggene, kan det udvikle ukontrolleret på den anden side. 

 

Hvis i er så presset at i på ingen måde har råd til renovering af sådan et problem, så lad være med at købe huset.

Sæt jer ikke dyre end i har luft i økonomien - også til uforudsete udgifter.

Men i skal have afslag i prisen.  

Mvh. Christian M
 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis