Beton terrasse

Hej.

Vi er ved at lave huset og haven om. Vi vil gerne lave en beton terrasse som måler 3x8 meter. Vi vil gerne have den så højt som muligt i forhold til terrasse døren.
Hvad er den nemmeste måde at lave den på?

Billede https://drive.google.com/file/d/16tH_jleBWEkgSq5DwwtOYcFxjkaRLBTF/view?usp=drivesdk
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Grave ud, Forskalle og ringe efter betonkanon.

 

Du skal huske at få lidt fald på den væk fra huset og afhængigt af hvad du gør med resten af den jord kan du også få behov for at overveje en afvandingsløsning. Altså hvis terrassen slutter i en bakke kan det hurtigt blive sjovt under et skybrud eller ligende.


Ask
Super, jamen så skulle det ikke være noget problem at lave den. Hvad med tykkelse af dækket? Jeg vil helst undgå at fylde det hele med beton, pga prisen, så jeg planlægger at fylde med sten og gamle fliser, der er vel ikke noget problem i det vel?
Sand koster ikke meget, og den rigtige slags kan bankes op til en solid underbund for din terrasse. Der er givetvis mange som har brugt alt muligt diverse som fyld, - men et solidt lag sand i toppen slipper du ikke for, hvis det skal være til at arbejde med, når betonen skal lægges, ellers vil betonen synke ned mellem sten og fliserester, hvilket vil gøre det svært at lave en pæn overflade.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis