Faldefærdig (?) kloakbrønd

Hej LDS-venner

Vi har problemer med at vores afløb stopper til og når vi fjerner betondækslet kan vi godt se at vores kloakbrønd (sivebrønd?), som er fælles for to boliger, ikke har det så godt: dels er der huller (se gule ringe), dels er “vejen” hen til udløbet til fælles kloakering meget humpet (stiplet linje) og så er det som om det går lidt op ad lige inden udløbet. Alt dette gør at der ophober sig en stor bunket lort (bogstaveligt talt!) lige midt i brønden, som ender med at blokere for udløbet fra Hus #2. Her har vi spulet brønden ren:
Ringer man til en VVS'er, en murer, en kloakmester eller alle sammen? - og der nogen der har et bud på hvad det vil komme til at koste?

Mvh Julie
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er en gammel støbt samlebrønd med banket. Mon ikke at det er betonlaget i bunden der begynder at krakkelere og skalle af.
Det er en kloakmester i skal have fat på. Det må kunne repareres med lidt "lynbeton" en tørvejrsdag.
Har i selv lidt håndværkersnilde, så er det en overkommelig opgave.

Søren O
Tak (jeg har simpelthen slet ikke styr på begreberne i denne sammenhæng så er godt lige at få sat lidt ord på ;-)
Det kunne rigtigt nok ligne at betonet er ved at gå fra hinanden og lyder da lovende (og opløftende!) hvis det kan repareres uden at vi skal skille det hele af :D Tænker jeg ringer efter en kloakmester snarest!

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis