Isolering af skur

Hej.

Jeg har for nyligt erhvervet mig mit første hus, med tilhørende skur. Huset er fra 1958. Skuret kender jeg ikke den præcise alder på, men der er tinglyst en ændring af det i '65 fra lysthus til garage, så det er antageligt 55+ år gammelt.

Den tidligere ejer har påbegyndt en efterisolering af skuret, hvilken jeg gerne vil færdiggøre, med forhåbningen om at kunne få det gjort frostfri. Evt. med lidt sporadisk opvarmning, i længere perioder med frost.

Spørgsmålet er jo så om det overhovedet kan betale sig? Og i så fald hvad der er den bedste måde at gøre det på?

Skurets (nuværende) konstruktion
Skuret er konstrueret med støbt fundament og et træskelet ovenpå. Disse dele ser ud til at være originale (undtagen spær). Alt andet ser ud til at være fra '86 og frem (dato er trykt på dampspærre). På ydersiden af skelettet er opsat dampspærre og træbeklædning direkte på dampspærren. Fundamentet ser umiddelbart fint ud, lige bort set fra en revne der går langs yderkanten, ca 20 cm fra kanten. Yderkanten ser ud til at lavet af en slags blokke.

Planen
Efter at have læst rundt på nettet kan jeg forstå at den nuværende konstruktion kan give råd/skimmelproblemer i træskelettet (hvilket heldigvis ikke er tilfældet på nuværende tidspunkt). Da taget alligevel skal skiftes, overvejer jeg at strippe skuret til skelettet og genopbygge vægge/tag som beskrevet her: https://www.bolius.dk/isolering-af-skur-13705. Den udvendige træbeklædning tænker jeg at genanvende, da den ser ud til at være i udmærket stand.

Spørgsmålet
Hvad tænker I? Giver det mening at arbejde videre med fundament/skelet som det er, eller er det bedre enten at starte helt forfra, eller bare bruge skuret uisoleret (som det er)?
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis