Hævet træterrasse, byggetilladelse

Vi bor i rækkehus, og vi ønsker at lave en træterrasse, der er hævet 100 cm over jorden. Terrassen vil, da der er tale om et lille rækkehus, blive etableret direkte op af skellet ind i til naboen. Vores nabo har sagt god for det, og der er ingen servitutter i foreningen, der ikke tillader det. Pt. har vi en stenterrasse, der er hævet 55 cm over jorden og som også er placeret direkte op af skellet. 

Jeg kan dog læse mig til, at man ikke må bygge hævede terrasser på mere end 30 cm tættere end 2,5 meter til skel. Er det noget, der kan gives dispensation fra? Eller er vi nødt til at lave den nye terrasse endda endnu lavere end den, vi har nu, for at overholde reglerne? Det er i øvrigt ikke muligt at lave terrassen 2,5 meter fra skel (med mindre den skulle være 1,5 meter bred da der er tale om et like rækkehus).

Er der nogen, der har erfaring med det?

På forhånd tak for hjælpen! 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
1: Du kan til enhver tid skifte materialet på terrassen med noget andet, forudsat niveauet ikke ændres. Størrelsen er ikke underlagt generelle bestemmelser.

2: En ny terrasse der hæves ud over de 30 cm under dine forhold (afstand til skel) kræver dispensation, men det er en ren formsag forudsat din nabo ikke har indvendinger.

3: Dispensation kræves ikke hvis terrassen renoveres grundet afhjælpning af afvandingsforhold (dit vand må ikke løbe ind til naboen) eller hensyn til terrassens anvendelighed (dette kan komme på tale i en lille rækkehushave).
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Tusind tak for svar! 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis