Zigbee switch til Garageport

Hej

Har denne gamle Liftmaster 9000 pro garageportmotor. Den er kablet med et kabel ind i mit bryggers med en trykkontakt, hvor den kan åbnes og lukkes. - kan det passe der løber en ca godt 24 volt i ledningerne dertil, som kommer fra liftmasteren af?
Kunne godt tænke mig at få den inkluderet i mit smart setup. Havde tænkt på at man da vel må kunne koble en switch på( som kan åbne og lukke) med kabel til liftmaster, men som ellers bliver koblet på det smarte trådløse netværk.

Have tænkt lidt på en Sonoff switch, som man jo smider 230 volt i, men smider den så 230 volt videre til Liftmasteren? og kan den holde til det? - når nu jeg synes at jeg kun måler ca 24 volt på trykknappen derfra.

Gode erfaring og råd modtages :)

Vh
Jakob
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Så tror jeg at jeg fandt en løsning - skulle lige have gang i de små grå :)

Der skal bruges en Dry contact relay, ved ikke lige hvad den kaldes på dansk.

Og tror jeg vil bruge denne, som kan det jeg søger.
https://qubino.com/products/flush-1d-relay/

Kan endda købes flere steder i DK
https://www.computersalg.dk/i/4141882/z-wave-goaezmnhnd1-sort-blaa-230-v?sq=GOAEZMNHND1

Den forbindes så med Z-wave, men det har jeg også en Hub der kan klare, så det er ok. Jeg kan læse mig frem til at den passer til en hel del af de forskellige SmartHubs.

Vh Jakob
Hej Jesna.
Du kan godt få noget sonoff eller zigbee med potentialet relæ i, og så virker det hvis du som Fabrin siger sender en puls afsted (altså slutter relæet kortvarigt).
Jeg synes ikke at funktionen er noget værd, medmindre du også kender status på porten i dit smarthome.
Så kan du begynde at bruge lokations osv. 
Jeg får f.eks. en pushbesked på min telefon kl. xx hvis porten står åben. Så kan jeg lukke porten med det samme fra telefonen.
Hej og tak for svarene

Jeg har en sensor på porten som viser om den er åben eller lukket. Har godt set denne video https://www.youtube.com/watch?v=p76OQI5Xx2k hvor han laver om på printpladen, men ved ikke helt om jeg tør det, når der er 220 volt til.Har ellers en Sonoff basic wifi og zigbee ligende der kunne bruges.

Ja det er smartest hvis man samler det :) - Er ved at lege med et dashboard lige pt

ved ikke om du har fået lavet det - har lavet lign med en https://shelly.cloud/shelly-plus-1/ og så en aqara dør sensor https://www.pricerunner.dk/pl/516-4859603/Alarm-Sikkerhed/Aqara-Door-and-Window-Sensor-Sammenlign-Priser

alt sammen koblet op i Home assistent

shelly kører wifi og kan drives af strøm fra portmotoren på 36v og så laver jeg en midlertidtig forbindelse mellem to terminaler på 2 sec for at trigger porten. Sensor fortæller  om port er åben eller lukket.

Low voltage support
Shelly Plus 1 can be powered by 110-240V AC, 12V DC, or 24-48V DC

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis