Gulvvarme på første etage

hej,
Vi bor i et hus fra 1968. Der er en opvarmede kælder og så en etage oven på det. Vi vil gerne have gulvvarme og fliser på hele første etage. Det er en firma som vil gøre det. Der bliver lagt kantisolering men ikke noget andet isolering. Det skulle ikke være nødvendigt på grund af at kælderetagen er opvarmet (dels) og varmen går op. Nu havde jeg dog en samtale med nogen som kommer og efterisolere vores hulmur og han sagde at varmen vil forsvinde i betondækket. Hvem har nu ret, skal der isoleres alligevel? Der er kun 6 cm fra bettondæk til top af trægulvet der ligger nu.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der SKAL isoleres til 0,5 W/m2×K i etageadskillelse med gulvvarme svarende til ca. 70 mm mineraluld eller tilsvarende. Det står i Bygningsreglementet.
Mange byggefirmaer ser let på gældende regler, men det er heller ikke dem der står med en dårlig løsning og for dyr opvarmning bagefter.

Hvad havde i tænkt at klinkerne skulle klæbes fast på? Du skal måske overveje nogle isolerende sporplader som du lægger gulvgips ovenpå. Men jeg tvivler på at du får en løsning der overholder kravet i BR med kun 6 cm til overkant af nyt gulv.
Loftet under kan eventuelt tages ned isoleres og nyt op. Men det sænker naturligvis lofts højde. .

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Fjernet af moderator
(Årsag: Reklame )
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis