Omdanne udestue til tagterrasse

Hej Alle
Vi har en garage hvor der er tidligere har været terrasse oven på, men som i slut 70’erne er blevet omdannet til en udestue. Vi vil gerne lave udestuen om til en terrasse igen.
Hvordan tætner vi betongulvet og sikre at der ikke løber vand ned i garagen? Skal vi lukke alle hullerne i betonen eller kan man smøre noget ud på hele betongulvet? Evt ligge tagpap ud bagefter.
Det ligger pt tagpap under gulvet i udestuen, men som er revnet og hullet.

Vi påtænker at lægge en terrasse i komposit.

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Velkommen på lds
Du skal jo først have taget tætnet og det kan udmærket være med tagpap. Så udlægges strøer med opklodsninger under så gulvet bliver vandret. Disse opklodsninger skal have en stor flade så de ikke "træder igennem " tagpap.
Du skal være opmærksom på at sort komposit bliver uhyggelig varm på solskindage. Det gør det umulig at bruge en del af sommeren lige som det også påvirker tagpap under.
Hvis der skal boltes noget igennem tagpap og ned i beton til f.eks, forankring af gelænder så skal det gøres inden tagpap kommer på. Så kan tagfirma tætne op ad denne forhindring

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tak for svaret. Skal man gøre noget ved betonen inden vi ligger tagpap ud? Der er en masse huller efter rawplugs/skruer fra gulvet i udestuen. 
Planen var, at lade terrassen ligge løst (der er murstensmur hele vejen rundt om terrassen.). Men vil overvejede om træ måske er en bedre løsning ift. varmen, vi er dog tiltrukket af den minimale vedligehold ved komposit. 

Skruer og plugs skal naturligvis ikke stikke frem, men mindre huller er uden betydning.
Prøv at søge på træfliser. Der er rigtig mange muligheder.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis