Klikgulv. Berry Alloc

Endnu engang. Højtrykslaminat klikgulv Berry Alloc Original. Ønsker at lægge det i stuen på beton gulv uden gulvvarme. Problemet er at klikgulvet altid vil føles koldt i forhold til gulvtæppe. Dette kan der nok ikke gøres noget ved ?
https://goerdetselv.dk/gulv/gulv-fra-koldt-betongulv-til-varmt-traegulv-0
Klikgulv vil ikke opnå en temperatur på mere end stue temperatur. ca. 22 gr.
Så forstår ikke dette, fra artiklen.
Et koldt, hårdt betongulv kan du med ganske enkle midler gøre lunt og langt mere behageligt at gå på, bare du har 35 mm at gøre godt med i højden. Det vil altså sige uden sådan et vildt projekt med at bryde gulvet op, grave en halv meter ned i undergrunden og begynde forfra.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det artiklen lægger op til er at der lægges en smule isolering under klikgulvet som jo samtidig har en let isolerende effekt i sig selv.

Nu er det måske et spørgsmål om hvad du opfatter som "behageligt" i forhold til skribenten, men umiddelbart vil jeg klart tro at gulvet vil føles markent mere varmt end rå beton. Følelsen i forhold til gulvtæppe er nok smag og behag.

Med trægulv vil du iøvrigt ikke kunne skrue gulvarmen op over ¨27 grader af hensyn til træet, så uanset hvad er der grænser for hvad du ville opnå

Ask
Skal lægge klikgulv Berry Alloc i et rum hvor der er trægulv i form af terrasse brædder. Under dem er er der isoleret med leca nødder, derover en fugtspærre/dampspærre og dernæst A-batts. Vil nu lægge gulvvarme, spor spånplader med varmeslanger og dernæst SKAL der lægges en dampspærre og dernæst en trykudlignings plade,inden klikgulvet siger foreskrifterne...MEN må der være 2 gange dampspærre...?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis