Fald på gulv i badeværelse, uden opkant, med store fliser og med unidrain

Hej, LDS'er.

Vi har et 4.5 m2 rum. ca. 2.05 x 2.17 meter. Hvor vi er ved at etablere en bruseniche med linje unidrain 700 mm. Vi skal snart til at støbe gulv.
Vi vil have en bruseniche med 2x foldedører. Vi ønsker hvis det kan lade sig gøre 30x60 fliser. Jeg ved det vil være muligt hvis der laves en opkant på 1 cm per meter i gulvet i bruseområdet, men da brusevæggen ikke er fast vil vi gerne undgå denne kant i gulvet ved brusenichen når foldedørerne står lukket.
Kan det lade sig gøre at lægge fliserne med et kuvertfald hen mod unidrain. Altså let fald fra døren i den anden ene af rummet og hen mod bruseniche og den sidste 1 meter falder det 1 cm per meter i en 90 grader retning ud fra unidrainet?
Fliserne skal ikke lægge forbandt.
Tak!

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ikke godt med kuvertfald når du bruger unudrain da den jo ligger vandret og dermed skal gulvet ende vandret tæt på den ene foldedør 
Ved kuvertfald fra døren og hen imod bruseniche skal alle fliser i princippet skæres skråt over i en diagonal linje og det vil se lidt dum ud.
Du kan nok " bøje " gulvet lidt på det første store stykke selv med de store fliser, uden at det ses i fugerne. Men det sidste stykke kan ikke "bøjes " uden at der skæres, og laves lidt kant ved den ene foldedør
Det kunne bedre lade sig gøre hvis der var afløb i fjerneste hjørne i bruser i stedet. Så skæres alle fliser netop ved foldedøre og så kuvertfald ( med 1 skrå skæring ) i selv bruseniche over imod afløb i hjørnet.
.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis