Hvad hedder de her hjul?

Jeg søger et par gummihjul YD: 36mm B: 10mm, ID: 7mm. jeg har søgt på Google efter inliner wheels og 36mm, men stort set alt hvad jeg finder er >80mm er der nogen herinde der ligger inde med et par stykker eller har bud på hvor man kan få sådan nogle (eller hvad jeg kan søge på for at finde dem)??

(det er til en Mustang Combi romaskine og motionscykel)

11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Søg på reservedele Mustang Combi romaskine og motionscykel, så er der flere hits.


fase
Det giver masser af hits, men ingen relevante.

søgning på "reservedele" "Mustang" "Kombi" romaskine og motionscykel giver lidt mere specifikke hits, men stadig ingen reservedele. søgning på mustang på coop.dk (forhandler af mustang cykler) giver heller ikke noget hit med reservedele....

Jeg har også talt med coop, og de kan ikke engang levere en manual eller liste over reservedele. De siger bare at den er ikke længere i deres sortiment
Fandt du en løsning til Mustang romaskine hjul? Har også en af slaggen hvor hjulene er revnet. Kan desvære ikke finde en forhandler.
Kan de her ikke tilpasses til at du: https://www.harald-nyborg.dk/produkt/gaffelhjulsaet-37-mm-4-stk

Alle besparelser omregnes til fl. rødvin👍
Hej venner,
hvis der stadigvæk er nogen af jer der søger hjulene til Mustang Ro / Cykel kombi maskine, så har jeg haft held med at bestille og bruge følgende hjul fra Helisports i Holland. De er lidt pebbert €14,95/stk men det kan godt betale sig at bestille og montere dem, istedet for at smide hele maskinen ud :)

https://www.helisports.com/products/427736/Proteus-JMR-5000---PMR-3000-Seat-Roller.html

Der er en minimal afvigelse i hjul breden, men ikke noget der har betydning for min maskine. Hjulene er lavet i Japan, så antager de har et par år i sig :)

Jeg bøvler  tilgengæld med computeren der er stået af, så hvis der er nogen herinde der har en ide om hvor man starter med sådan noget, fejlsøgning, check, mv, så giv gerne lyd. Har forsøgt at skifte batterierne men uden held.

Pøj Pøj

Will these work on a mustang combi ro maskine og cykel
?
https://www.alibaba.com/product-detail/plastic-rowing-machine-seat-wheels-with_62117079010.html?spm=a2700.7724857.normal_offer.d_image.5aac2fce832XVm
Jeg bøvler  til gengæld med computeren der er stået af, så hvis der er nogen herinde der har en ide om hvor man starter med sådan noget, fejlsøgning, check, mv, så giv gerne lyd. Har forsøgt at skifte batterierne men uden held.
Hvad er det for en computer, bærbar eller stationær. Er der slet ingen lys i dyret?

fase
Hej S Fabrin, det er komputeren til ro maskinen, der kommer ikke lys i panelet :) 
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis