Højseng vakler

Vi har købt en høj seng til vores datter over dba en 140x200 og 175 høj ca men problemet er vores datters værelse er ret lille så den kan kun lige præcis stå der da vi begyndte at samle den men så da lamelbunden skulle på skulle der meget lange skuer i ind fra siden som jo står helt op af væggen og vi kan hverken ligge sengen ned eller noget da den står som sild igen tønde men min mand har så skruet med skuemaskine rundt de forskelige steder men den vakler ret meget så ville høre om nogen har nogle råd til at stabiliserer den ? 
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
En 2-3 skruer igennem den ene vange og ind i væggen. I borer igennem vangen med f.eks. 6 mm bor og så murbor ind i væggen. Plugs sættes ind i hullet  i vangen og skruen i plugs. Så mangler der bare et par dask af en hammer og stop når skruen mangler 15 - 20 mm i at være i bund og der skrues så resten af vejen.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Skru den fast til væggen, eller lav et kryds på de sider der vender ind mod væggene, f.eks. med bandit-bånd, hul-bånd, hane bånd, brædder, en fast krydsfiner plade der skrues fast i senge vangen og begge ben. Der er mange muligheder. 

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis