Maling af lejlighed

 Følg tråden
SoerenAndersen
SoerenAndersen
Indlæg: 2
SoerenAndersen SoerenAndersen
Hej alle sammen.

Jeg står i den situation, at kæresten og jeg skal til at flytte ud af vores lejlighed i Næstved og snart rykker ind i et dejligt rækkehus i Ringsted. Men vi er jo selvfølgelig nødt til at få malet den gamle lejlighed. Vi har gået og leget med tanken om at gøre det selv, men ærlig talt virker det som en overskuelig opgave for os begge, især når vi venter os ;).

Af den grund leder jeg efter nogen der kan male en 87 kvm lejlighed til en fornuftig pris. Jeg har selv kigget lidt efter Maler Christensen, men er der nogen derud der kender nogen andre derude der kan lavet et godt stykke arbejde for os?
 
AllanE
AllanE
Indlæg: 1504
Postnr: 2640
AllanE AllanE
Velkommen til LDS.

Jeg har fjernet linket i dit indlæg. Det er ikke relevant for indholdet og giver mistanker om reklame. Det sker desværre ofte, at firmaer opretter en profil for at lave en mere eller mindre skjult reklame i form af links.
Mvh. AllanE
 
Steensen
Steensen
Indlæg: 1342
Postnr: 8700
Steensen Steensen
Hvis i ikke har tænkt jer selv at gøre det, så lad det være en del af fraflytnings renoveringen, og dermed lade bolig selskabet/udlejer sørge for malingen, da de på denne måde får det gjort efter deres specifikationer/ønsker/krav.

Alternativt skal du selv igang med den hvide maling, og have malet det hele, men det er i mine øjne fjollet at få en maler til at komme og male, for måske at blive påtvunget af udlejer at skulle betale igen for at få malet.

 

Annonce
ev elmand
ev elmand
Indlæg: 13645
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand
Det er ofte et krav i bolig selskabets vedtægter at de vil stå for fraflytnings istandsættelse.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 
Steensen
Steensen
Indlæg: 1342
Postnr: 8700
Steensen Steensen
ev elmand skrev den 08-11-2019 22:26:59

Det er ofte et krav i bolig selskabets vedtægter at de vil stå for fraflytnings istandsættelse.

 Det er ikke tilfældet i Esbjerg f.eks. Der er det acceptabelt at man selv gør det, men det skal være synligt at der er nymalet, ellers forlanger de at man betaler en maler for at komme.

 

 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.