Fejlkoder luft til luft varmepumpe

Har luft til luft varmepumpe sommerhus saunier duval 12-035 NHWI.Igår var der eftersyn på denne ville ikke starte.I inderdelens display stod P1 og derefter P4,nogle som ved hvad disse fejlkoder står for????varmepumpe teknikere vidste ikke????nogle som kan hjælpe?
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis fejlkoderne er opstået af at køle teknikkeren har lavet service på anlægget, så er det hans ansvar at få dette fixet.

 

Har ikke været ivrig siden sidste vintermåneder,og igår startede han med at skifte batterier på fjernbetjeningen og derefter rense nogle filter i inderdelen.han kunne så ikke starte den,mente den afrimede,men så kom koder P1 og P4 på displayet,han kendte ikke disse koder og jeg forsøgt at finde deres betydning uden held,udedelen blæser i starten men holder efter kort tid???
Ikke ivrigt,men istedet ikke ibrug
Hej
Nedenstående er en manual på spansk til en model større, men fejlkoderne P1 og P4 er på side 20, - google kan sikkert oversætte for dig.
Link til Manual

P1 : Beskyttelse mod overspænding eller for lav spænding
P4 : Fejl i frekvensomformerens kompressordrev

Nu er det så oversat   
Mange tak djaydjay det var brugbart kan så informere teknikere som ikke kendte koder,så ved han forhåbentligt hvad han nu skal gøre,det vist noget jeg ikke selv kan ordne😭🤭
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis