Løs opklodsning på strøgulv

Er ved at få lavet strøgulv men undrer mig over opklodsning virker meget løs i det en del steder. Det betyder strø kan gi sig og det klapre hvis man banker på det med hælen.

Spørgsmålet er om det er et problem? Eller vil det "sætte sig" når selve gulvet kommer på? Vi er selve bekymret for gulvet kommer til at klapre eller knirke bagefter fordi opklodsning ikke er lavet ordentligt nok. 

https://photos.app.goo.gl/KNsQ5GRimmVZYTaR7

Dette laves af håndværkere men de er ikke specielt lydhøre på trods af vi har måttet rette ting nogle gange allerede. Basale ting som gulvhøjde m. m. 
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Opklodsningen skal ligge fast. Et trægulv vil altid give sig en smule når man går på det, og så vil en løs opklodsning med garanti arbejde sig mere og mere løs. Vidoen viser noget klyt.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Tak for svar. Ja det desværre også mit indtryk. Det skal siges at opklodsning er skruet fast til strøen dog, men man har ikke sikret sig den er "fast", i spænd.

Største problem er at vi skal have fortalt det til håndværkere som har truet med at skride når vi har påtalt problemer, men der er vel ikke andet at sige end det skal laves om? At alle opklodsninger skal sidde i spænd, fast. 
Det handler om at gulvet skal være i vater,
Derfor sætter man strøerne efter en laser og gir en skrue igennem strøen ned i kilerne så de ikke flytter sig, når strøerne løfter sig fra kilerne fordi strøerne ikke er helt lige,
Følger kilerne med og dermed vil opklodsningen stadig passe, og gulvet blive lige når der kommer gulvbrædder på da vægten og de snorlige gulvbrædder vil presse strøen ned hvor den er i vater.

Hvis du ikke kan forklare det på en simpel måde, er det fordi du ikke har forstået det godt nok.
@mnk det kunne sagtens passe her ja, vi prøvede at lægge et langt vaterpas på strø de steder og det kunne godt tyde på strø "buler" lidt nogle af stederne, og så er det selvfølgelig helt i orden.

Eneste vi vil sikre er blot gulv ikke klapre når det lagt. :) 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis