Hvilken af disse boremaskiner skal jeg vælge?

Hej.

Min boremaskine brændte sammen forleden da jeg satte nye greb op i mit køkken og jeg er på udkig efter en ny. Jeg har et begrænset budget, men har udset mig nogle forskellige som jeg vil høre jeres meninger om.

Det er disse fire jeg vil høre jeres vurdering af:
https://bygxtra.dk/produkt/Bosch-GSR-18V-28-Bore-skruemaskine-med-2x3.0Ah-batterier?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

https://www.merlin.dk/SkrueBoremaskine/Dewalt-DCD785M2/2576930?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

https://www.johannesfog.dk/byggecenter/produkter/2MAKITA_BORE__SKRUEMASKINE_18V10/?code=2689084

https://www.xl-byg.dk/shop/makita-dhp483rf1j-akku-slagboremaskine.htm

Maskinen skal være god allround og også gerne klare lidt mere krævende opgaver samt være langtidsholdbar. Jeg bor i et murstenshus fra 1967 og er ikke stødt på meget hårdt beton endnu.

Tak for gode råd.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har den Makita som du linker til sidst i din tråd, den er jeg meget glad for, det er dejlig håndterlig maskine, slagborefunktionen er også ganske udmærket, med et hæderligt murbor har jeg uden problemer boret 10mm huller i en ældre haveflise, som var rimelig hård i det.

Men de andre maskiner er helt sikkert også fine maskiner, men jeg kender dem ikke.

Vi prøver igen, i morgen --
Jeg har den Dwalt maskine du linker til og den kan jeg godt anbefale men som je_ns skriver, så går du ikke galt i byen med nogen af dem.
Jeg ville dog aldrig købe en maskine med en masse ekstra ting, bor, slibere og jeg ved ikke hvad, alt det har jeg i forvejen og det er upraktisk at det sidder i kufferten for jeg ville aldrig lægge min skruemaskie ned i sådan en kuffert for jeg bruger den hele tiden, men det er min holdning, din situation kan være en anden.
Tak for jeres svar. På baggrund af jeres generelle godkendelse af maskinerne endte jeg med at købe Bosch maskinen, da jeg vurderede at jeg fik mest for pengene der med de to batterier og den kraft og kvalitet maskinen har. 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis