Dørstop ved dør med skab bagved

Hej LDS’ere...

For at udnytte nogle sparsomme kvadratmeter bag en dør til opbevaring, har vi sat et skab op. Men hvilken form for dørstop skal der til, for at undgå at døren laver skader på skabet?

Det er ikke muligt at sætte et dørstop fast i gulvet, og jeg vil gerne undgå at sætte et fast i soklen på skabet.. findes der en smartere løsning? Helst så diskret som mulig...
Hej LDS’ere... For at udnytte nogle sparsomme... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har brugt den her model i hele huset. Det er nogle små gummi-knopper til at sætte på dørhåndtaget og de virker fortrinligt.

https://www.silvan.dk/jasa-doerstopper-gummi?id=2760-9839225
ev elmand skrev den 20-10-2019 18:58:52Vi har samme problem i et lille badeværelse. Man kan købe nogle små stofklodser med håndtag. De er fyldt med sand eller noget andet tungt. Vi har hængt en op øverst på døren, så den fungerer som en fender på siden af en båd.

 Det må være sådan en her, du har hængende. Vi har den til at stå foran dør, til badeværelse, så den ikke lukker i. Eneste ulempe er at, lillebror på 2, finder det vældig interessant at flytte rundt på den 😅

Netop der var den. Hvis den hænger øverst på døren så kan lillebror ikke nå den, og den kan tages ned en gang imellem og støves af.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis