Lejlighedens stand ved indflytning

Hej, min søster har netop overtaget et lejemål i en almennyttig boligforening, hvor en af de tidligere lejere har efterladt flisevæggen på badeværelset med ca. 50 huller. Der er tale en B-ordning og min søster har fået af vide, at hun acceptere at leve med alle hullerne hvis hun vil have lejligheden. Kan det passe? Det er ganske vist ikke i selve vådområdet, men er der ikke et eller andet der dikterer et minimumskrav for en lejlighed stand ved i indflytning?

Det ser i øvrigt meget værre ud i virkeligheden end på billederne. 
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er det der går under udtrykket "tidens tand" i lejemål.
Det din søster skal være MEGET OBS på, er at få det skrevet ind i indflytnings rapporten, for ellers kommer hun til at hæfte for udbedring af dette, hvilket nogle ejendoms administratorer er nogle banditter til at misbruge.
Alt hvad du ikke har skrevet i indflytnings rapporten, kan de forlange udbedret på din regning, herunder skal du være OBS på ting så som tilstanden af gulvene. Der kan udlejer ikke forlange du skal betale for en forbedring, men at du afhængig af hvor længe du har boet der, skal aflevere gulvene i samme eller en grad ringere tilstand.

Noter samtlige "små fejl" i indflytnings rapporten, så som "maling klat på vindue", "klatter af maling på vindues karm" etc, ellers skal i betale for at få malet karme og paneler der er berørte.

 

Enig det skal i indflytningsrapporten som altid skal laves meget grundigt og inklusiv billeder af alting

Og hvis det er en b-ordning så kan det jo være at der allerede står et beløb på vedligeholdelseskontoen som din søster kan bruge til at få udbedret hullerne, og ellers er det jo ikke noget som lidt hvid og grå silikone ikke vil kunne udbedre på en ok måde


Ask
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også