Hvilken af disse opvaskemaskine?

Håber der er nogen der har forstand på det her. Jeg er i tvivl om det er værd at bruge de ekstra 1200 kr på Bosch'en sammenlignet med AEG'en? Er lidt interesseret i Wi-Fi da vi tidligere er taget afsted fra sommerhuset uden at have tændt opvaskemaskinen, så kan man jo bare gøre det over Wi-Fi hvis man glemmer det. Hvor meget bedre kvalitet er Bosch? Er det andet at være opmærksom på mellem de to?
Link
https://www.power.dk/hvidevarer/opvaskemaskiner/aeg-ffb83740pm-opvaskemaskine/p-736300/

https://www.elgiganten.dk/product/hvidevarer/opvaskemaskiner/SMU88TW06S/bosch-series-8-wi-fi-opvaskemaskine-smu88tw06s-hvid?scid=Remarketing4911687698&utm_source=criteo&utm_medium=Remarketing&utm_campaign=criteo-running-campaign&utm_content=1%3A%20White%20Goods

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Samme kvalitet og energiforbrug. Spørgsmålet er om du vil betale de ekstra penge for at få wifi.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Jeg har siemens vaskemaskine og tumbler med wifi, og det er noget bæ.

Du kan lave 1 ordre per aktivering af wifi, og så skal du ned til maskinen igen.

Så den tanke jeg have med at man kunne aktivere wifi, sætte maskinen over, og herefter sætte den til ekstra centrifugering, før man skulle ned i kælderen igen, den er gået fløjten.

Jeg er ret sikker på du har samme problem med opvaskemaskinen (Bosh og siemens er samme maskiner og fabrikant), at du skal have aktiveret wifi, have maskinen stående i st. by med aktiv wifi, og så kan du "fjern starte" maskinen, men så er du lige vidt i din situation mht. om man "har glemt at starte maskinen".

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis