Vaskemaskine tromle blokeret

Hej,
Jeg har haft et uheld under vask, hvor pudevåret indeholdende gengrugslego revnede og dermed røg lego ud i vaskemaskinen. Nu er tromlen blokeret.
 Der er med garanti røget lego ud på skjulte steder i maskinen. Hvad gør jeg nu?
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Er tromlen fuldstændig blokeret, så du ikke kan rokke lidt frem og tilbage, så du på den måde kan få klodserne til at falde ned i trevlesien, så du kan få dem ud? Hvis ikke så skal du have skilt tromle og kar ad og ad den vej få fjernet klodserne, hvis maskinen kan skilles ad. Du har ikke oplyst, hvilken maskine det drejer sig om. De billigste er ikke alle til at skille ad.

fase
Trevlesien er det filter, der sidder fortil på maskinen. Prøv at tage bagpladen af, så kan du se hvordan tromle og kar er bygget sammen. 

fase
prøv og tage remmen af og drej remskiven frem og tilbage måske er du heldig at tromlen går løs ellers er der kun en vej tilbage ud med tromlen skille den ad og rens den i med den igen og maskinen er kørende igen
Inden du skiller hele maskinen ad, så pil varmelegemet ud. Det kan saktens være der klodserne går i klemme. Du kan også med en lille pind (liste) skubbe klodserne over i trævlefilteret, eller fiske klodserne ud gennem hullet til varmelegemet.

Søren O
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis