Fjerne kattelem i dør

Hejsa.

Tidligere ejer har haft sat denne kattelem i døren, som vi nu gerne vil have fjernet. Nogle anbefalinger til hvilke løsninger man kan gøre sig i? Producenten af døren findes ikke længere. Har været i kontakt med en tømrer som anbefalede at sætte en ny dør i (10-15.000), men der må da være en billigere løsning?

3 svar
 Følg tråden
AKjeldsen
AKjeldsen
281 9280
Sidder der ikke lister udvendig ligesom hvis der havde siddet glas i? Hvis der gør er det bare med at tage dem af, skifte pladen og sætte lister på igen.
Annonce
Annonce
uldal
uldal
5669 6500
De skrå lister er enten sømmet eller limet på. Der KAN vær en gummiliste, men ikke sikkert. Pil listerne af på den ene side (inderside) og fisk pladen ud. Måske er det lettere, hvis du saver fra kattehul til kanten. Pladen udskiftes med en i samme tykkelse (krydsfiner) det er nemmest, hvis du maler den før montage. Sæt listerne i igen og spartl evt læsioner ud. Det er nemmest, hvis du monterer dem med montagelim.

 

Jeg ville nok tage kontakt til en lokal producent af døre/vinduer og se om jeg ikke kunne købe en plade der passer i størrelse og tykkelse. Mange gange er der nemlig brugt en sandwich-plade med isolering. Så slipper du for at male og holder lidt bedre på varmen.

 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også