Fjerne kattelem i dør

Hejsa.

Tidligere ejer har haft sat denne kattelem i døren, som vi nu gerne vil have fjernet. Nogle anbefalinger til hvilke løsninger man kan gøre sig i? Producenten af døren findes ikke længere. Har været i kontakt med en tømrer som anbefalede at sætte en ny dør i (10-15.000), men der må da være en billigere løsning?

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Sidder der ikke lister udvendig ligesom hvis der havde siddet glas i? Hvis der gør er det bare med at tage dem af, skifte pladen og sætte lister på igen.
De skrå lister er enten sømmet eller limet på. Der KAN vær en gummiliste, men ikke sikkert. Pil listerne af på den ene side (inderside) og fisk pladen ud. Måske er det lettere, hvis du saver fra kattehul til kanten. Pladen udskiftes med en i samme tykkelse (krydsfiner) det er nemmest, hvis du maler den før montage. Sæt listerne i igen og spartl evt læsioner ud. Det er nemmest, hvis du monterer dem med montagelim.

 

Jeg ville nok tage kontakt til en lokal producent af døre/vinduer og se om jeg ikke kunne købe en plade der passer i størrelse og tykkelse. Mange gange er der nemlig brugt en sandwich-plade med isolering. Så slipper du for at male og holder lidt bedre på varmen.

 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også