Ledninger i loft

Har sat en lampe op i loftet som lyser fint, men nu virker stikkontakterne i samme rum ikke. Er noget forbundet forkert. På forhånd tak

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Søren O
Søren O
5452 7000

Har du skilt de blå ledninger ad? Normalt skal de blå ledninger være samlet (nullen), så mit forslag er at samle alle de blå ledninger. Som det er nu, ser det ud til at lampeledningen (den blå leder) kun er tilsluttet den ene blå ledning i loftudtaget. Derfor er der ikke nogen "nulleder" i din stikkontakt.


Søren O
Alanc
Alanc Trådstarter
2

Det tester jeg lige i morgen. Tak

ev elmand
ev elmand
21964 7480

Tilsyneladende er både blå og brune adskilt. Er din lampe monteret på en blå og en brun ? så vil du sandsynligvis ikke kunne slukke den. 

Normalt skal alle blå samles og det er i dit tilfælde i den dobbelt samlemuffe hvor de rnu sidder 2 ledninger. Her skal lampens blå også i

Alle brune skal også normalt samles, hvis de har været det før du begyndte på ophængning af lampe. 

Så skal den sidste fra din lampe sandsynligvis monteres sammen med den sorte som jeg ser har en dobbelt samlemuffe, som ligefrem inviterer at den sidste ledning skal her hen.   

Men du kan jo ikke have alle disse ledninger til at sidde og stritte så enten er der en baldakin på lampeledningen der skubbes op eller også skal der monteres et udtag.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis