Garageport.. hvilken forhandler?

Har en gammel garage, der skal shines op og have en ny port. En helt alm. vippeport eller måske en rulleport eller ledhejseport. Det skal i hvert fald være i den billige ende.

Er der nogen, der ud fra egne erfaringer kan anbefale en forhandler, der kan klare opgaven i Aarhus? 

Kan muligvis selv montere alt efter hvor svært det er og hvilken type port, det ender med.

Har godt nok forhørt mig hos Portspecialisten på Viborgvej i Aarhus og de lyder fornuftige, men vil da gerne høre om billigere/bedre konkurrenter.. Portspecialistens dårlige anmeldelser på Trustpilot afskrækker lidt, men ved godt man ikke skal hænge alt op på en håndfuld utilfredse kunder.


 

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg købte for ca. 2 år siden en LPU 40 ledhejseport hos Portspecialisten og har været meget tilfredse med deres tilbud og montage. Jeg overvejede selv at montere, men havde gang i så meget andet at jeg betalte for det i stedet. Det blev lavet meget fint det hele. Montøren var vældig flink og spurgte ind til detaljer når der var brug for det.

Men spørgsmålet er jo, hvad "den billige ende" er :)

Ledhejseport i den billige ende er hos Davidsen i Vojens. Men de er også derefter. Den billigste løsning er, at du selv renoverer den gamle port og bruger den som skydeport. Du får skinne, ophæng og ruller for under 2000,- kig efter Baltik system. Jeg gjorde sådan på et stort skur jeg byggede og det fungerer fint.


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis