LED strip udendørs med batteripakke

Hej.

Jeg vil gerne have lavet mig en led strip til udendørs opsætning langt væk fra strøm og er derfor nødt til at lave en batterikasse med 12 volt

Jeg havde påtænkt mig noget ala denne strip: https://www.harald-nyborg.dk/p2046/flexstrip-led-1m-ip65-fj-betj 

Hvordan får jeg bedst lavet en 12 volt batterikasse? vil jeg kunne tage disse batterier og blot sætte i en batteriholder og koble direkte på led stripen? https://www.harald-nyborg.dk/p9164/kameda-alkaline-12v-a27-2-stk eller kommer jeg til at mangle noget? 

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvorfor ikke bare købe en 12V akkumulator, som du kan lade op, når der ikke er mere lys i lamperne.


fase
S. Fabrin skrev den 29-07-2019 11:13:24

Hvorfor ikke bare købe en 12V akkumulator, som du kan lade op, når der ikke er mere lys i lamperne.

 Jeg har desværre ikke "plads" til et større batteri da det vil komme til at fremstå meget synlig. 

Tanken er at strippen skal sættes lige under udhænget på stenen og ellers lyse ned på postkasse og det skrift der sættes op på muren, derfor vil et lidt større batteri på jorden hurtig komme til at syne grimt. 

Nu behøver et batteri til f.eks. en lille scoter ikke fylde meget og kunne placeres enten på siden/under postkassen eller på den anden side af muren. Der er fri fantasi til kreative ideer.


fase

Sæt akkumulatoren inden i postkassen. 


Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

Wezio skrev den 30-07-2019 08:21:58

Sæt akkumulatoren inden i postkassen. 

 Og lidt solceller på toppen til at lade akkumulatoren op.


fase
Annonce

ret mig hvis jeg tager fejl, men hvis jeg går hen og køber sådan et batteri her: https://www.batteribyen.dk/panasonic-lc-r127r2pg1-12v-7-2ah-694?gclid=EAIaIQobChMI4KyS9Lbc4wIVidKyCh3_bQ0hEAQYASABEgJ6fvD_BwE

så har jeg i alt 86,4 watt (12x7,2 ampere) at gøre godt med ved fuld opladning, strippen bruger 9 watt pr time, 216 watt(døgn) så jeg har kun til 9,6 time lys eller er mine udregninger helt forkerte?   

noget helt andet er min oprindelige ide egentlig var at anvende sådan et modul her og finde et 5/6v volt led strip(kan ikke finde dette til udendørs brug) det smarte er at jeg så har timer styret tænd/sluk. 

Jeg har forsøgt at finde lignende jeg kunne sætte ind i mellem batteri og led, mine søgninger har dog ikke gjort mig klogere, ved i om det kan fås og i så fald hvad det hedder? Timer styring 12 volt finder mig ikke noget relevant.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis