montere udhus dør

jeg skal til og montere en ny udhus dør i et skur hvor der allerede sidder en der er rådnet i bunden pga den er ført ned i jord plan. 


den gamle er 1.94 høj i karm højde den vil så blive skiftet til en på 189 og så laves der en sten kant i bunden hvor karmen kommer til og stå på med 3 klodser under og tagpap.

er der en guide i hvordan man griber dette lille projekt an, skuret er af træ og bredden passer med den nye dør og der er plads til der skal være en fuge.


er det en fordel og føre tagpap hele vejen rundt om karmen .


døren er flg :https://www.bauhaus.dk/udhusdor-m-karm.html  som jo skal males inden montage men skal alle flader males dvs også det er ikke er synligt efter montage af karmen eller hvor meget skal man gøre. selve døren bliver malet i siderne,top,bund og udvendig flade. formoder invendig ikke er nødvendig.

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du skal ikke tagpap rundt om døren burde heller ikke nødvendigt under den skal blot klodsede op på plastickkiler eller afstandstykker og så eller fuge med an alm gummiringe rundt om døren du bør søge på montering af dør der findes i tusindvis af gode guides til dette på nettet brug Google og youtube 


LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også