Rigtig træls situation! Hul i ny gulvvarm

Står i en lidt træls situation og ved ikke helt hvad der skal gøres.

Vi er i gang med at renovere et 70er hus og har i den forbindelse udskiftet alle rør og lagt ny gulvvarme. Derefter blev der lagt nyt trægulv. Sidste uge kom Vvs'ern for at tilslutte det hele.... Og så opdagede han, at der løb vand ud af et af gulvvarmerørene til badeværelset. Men de vidste ikke hvor. De gik i gang med at lave nogle huller i betonen i badeværelset (fliser var ikke lagt endnu). De formodede, at det var, hvor stellet til toilettet blev boret ind. Det viste sig, at røret dér havde et lille hak, så de lavede en samling der. Men det fiksede ikke problemet. Efter et par huller mere i betonen fandt de så til sidst ud af, at det var i gangen, at hullet var (tømreren havde skudt et langt søm ned igennem røret). Her tog de så et par gulvplader op og skar et hul i gulvet. Derefter lavede de en samling der. Så nu er det hele tæt. 

Problemet er bare, at de for at finde hullet, har ladet vandet løbe i Ca. 2 timer (ca. 240 Liter vand). Så al isolering var selvfølgelig vådt og vi har selvfølgelig en del bekymringer. 

Så her er mine spørgsmål. 

Er de her samlinger, som de har lavet, lovlige? 

Hvad med de huller i badeværelset. Er betonmembranen ødelagt? 

Hvad gør man i sådan en situation? Kan vi forlænge, at de skal lave det hele forfra igen (Ca. 3 ugers arbejde)? 


Står i en lidt træls situation og ved ikke helt... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Der behøves ikke spostof, men bare en trykprøvning.

De skal jo selvfølgelig sørge for at det fugtige isolering bliver tørret og af at der bliver affugtet korrekt. Hvad angår samlingerne er det normalt ved skader som det du har oplevet. Membran kan vel lappes på en eller måde.


Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Fugtig isolering dur ikke mere. Slut! Det er en ommer. Og hvor er de 240 liter vand + utætheden? Det er ikke noget en affugter kan stå og banke hjem.


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis