Træhus sikring mod dyr under huset

 Følg tråden
Lee
Lee
Indlæg: 266
Postnr: 6705
Lee Lee Trådstarter
Gregeren skrev den 11-07-2019 22:58:22

Nu er det en kolonihaveforening og mit byggeri overholder alle reglerne i byggeregulativerne, og det er deslige godkendt. Både af foreningen og kredsen som godkender byggeri i kolonihave regi. 

Til orientering er bygningsreglement det gældende, og  vil til hver en tid trumfe hvad en lokal forening har af lokale bestemmelser. Blot så du er opmærksom på det. 

 Kolonihaver er ikke underlagt BR20, og udelukkende underlagt de af kommunen udstedte lokalplaner.  De er meget uspecifikte iforhold til byggemetode, og er mest definerende iforhold til størrelse og afstande.

Vil jo ligesom heller ikke give mening at et kolonihave hus som maks må være 45m2 skal isoleres med mindst 30cm for ikke at have et for stort varmetabsværdi. Eller for den sags skyld at påprøve at der fx ved udskiftning af vinduer kun må isættes Energivinduer etc.

 

Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2878
Frank Chr. Frank Chr.

Selv om kolonihavehuset er sat på punktfundamenter, ville jeg nok lave en "ramme" hele vejen rundt om huset og fylde helt op med leca under gulvet. Så har hverken mus eller rotter kinamandschance for at lave gange og bo under huset.    

Ps. Iøvrigt burde kolonihavehuset (efter min mening) være hævet meget mere over terræn - 10 cm er alt for lidt. 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.