Kældervinduer - Velfac edge eller andet?

 Følg tråden
Hansen1389
Hansen1389
Indlæg: 5
Hansen1389 Hansen1389

Hej Alle

Vi skal i gang med at udskifte alle kældervinduerne i en ældre murermester villa (fra slut1940 erne) da de virkelig trænger. Det er de originale blyindfattede med farver som er i kælderen.

I resten af huset er der allerede skiftet vinduer og terrassedøre for nogle år tilbage og til træ-alu fra Outline og nogle lidt ældre fra en unavngiven producent, så det er dette look vi går efter.  I samme ombæring får vi også lavet ventilation i kælderen med genveks a la Duka one i 3-4 rum. Regner med at kunne skiftevinduerne selv da de ikke er så store.
Der er tale om 8 kældervinduer i ca. 60*90 cm.

Jeg har fået et tilbud fra Velfac som lyder på ca. 15.000 for Velfac edge. Er der nogen der har erfaring med disse? Synes det lyder som en ok pris.

Ellers tænkte jeg på at få tilbud fra KPK 2-lags og evt outline.
Men som jeg kan læse mig til skal man bestille KPK gennem en håndværker og så bliver det vil noget dyrere? 

Hvad tænker i? er der noget jeg skal overveje?

På forhånd tak.

christiannielsen
christiannielsen
Indlæg: 2115
Postnr: 8700
christiannielsen christiannielsen

Jeg kender ikke edge. 

Jeg kender Outline Daylight som jeg selv har købt kældervindue i. Fordelen med den model er det mere lys der kommer ind i kælderen. Det bliver også det vindue jeg udskifter til i resten af huset.

Hansen1389
Hansen1389
Indlæg: 5
Hansen1389 Hansen1389 Trådstarter

Jeg kan sagtens se fordelen ved daylight vinduerne, men kommer det ikke til at se lidt underligt ud når der er tale om en høj kælder og vinduerne i kælderen så er markant anderledes end de andre vinduer i huset?

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.