Nyt lygtesæt på trailer.

 Følg tråden
Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2990
Frank Chr. Frank Chr.

Jeg har købt mig sådan et fint lygtesæt til min trailer. Udfordringen er hvordan pokker får man ledningerne trukket igennem hullerne i stellet bag lygtehusene? Baglysene kan ikke skilles ad som før i tiden som ældre modeller kunne.

https://www.harald-nyborg.dk/p11998/trailerlygtesaet-led 

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 13063
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Det er tilsyneladende et can bus lednings net du har købt. d.v.s. det skal på en bil med can bus system.

Never mind det var ikke det der var spørgsmålet- De "moderne " lygter jeg har set har et stik bagpå og så er der et tilsvarende stik på kabel sættet. Der er ikke andet at gøre end at bore hullerne op så skikket kan gå igennem.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2990
Frank Chr. Frank Chr. Trådstarter

Ja det er can-bus system, passer perfekt til både en C5´er og en C4´er    

Der er ikke stik bag på lygtehusene, ledningerne går igennem og er formodenligt loddet fast på en printplade inde i baglygterne. Det er især den korte forbindelsesledning mellem de to baglygter der volder problemer. Den længste med trailerstikket tænker jeg bare at afmonterer stikket og føre ledningen igennem.

njord
njord
Indlæg: 5891
Postnr: 7120
njord njord

Kan du ikke save et spor ind til lednings hullet fra siden og twiste pladen mens du monterer ledningen....

MVH Njord
je_ns
je_ns
Indlæg: 5004
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Der skulle jo kunne blive 2,5 m mellem baglygterne, hvis du ikke vil klippe i ledningerne, må du lade dem gå ud bag lygten og monteringspladen, eller save en rille hvis det er muligt.


Men det er nogle dårlige lygter, tror ikke de opfylder lovens krav, har samme type på min bådtrailer, satte 2 lygter i hver side, for at forbedre det lidt, mine er ikke med canbus men med en løs ledning på hver lygte. 


Hellere eje, end at leje.
Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2990
Frank Chr. Frank Chr. Trådstarter

Tak for jeres tips. Jeg har bestemt mig for at returner lygtesætte, det bliver for bøvlet (og jeg gider ikke en bøde hvis de ikke opfylder lovkravet). Jeg køber istedet et "gammeldags" lygtesæt med almindelige pære, og så er sættet osse 100 kr billigere.   

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.