Konstruktion eksisterende beton terasse

Hej alle

Håber nogle kan hjælpe. Vi har købt hus og er igang med at renovere. Men er stødt på disse belægninger på underlaget af betonen på vores terasse samt rust. Nogle forslag til hvad det skyldes og eventuel hvordan man selv kan renovere den/forstærke den.

6 svar
 Følg tråden
uldal
uldal
5465 6500

Det er tydeligt, at betonen har ligget ubeskyttet og vand er trængt ind i konstruktionen gennem årene. Armeringen i betonk9nstruktionen er hårdt angrebet og den er faktisk farlig at anvende. For mig er eneste løsning nedbrydning.


 

Annonce

Fuldstændig enig med uldal, ned med den. Der har været en del sager med ringe altaner, dette skyltes at man før i tiden ikke brugte galvaniseret armeringsstål. Og tit kan vandet ikke komme andre steder hen end ned i betonen.


https://mksteel.dk/ Smed, hjælper gerne med rådgivning.
kovas
kovas
1661 9670

Jeg ved ikke om jeg er enig. Ud fra det foreliggende billedmateriale synes jeg ikke at man så kategorisk kan sige det. Jeg har da set mange bunkers fra krigen som ser sådan ud og som holder de næste 50- 100 år mere. Det er jo ikke en altan som hænger i frit i 10m højde.  På det sidste billede er der en lodret søjle. Er den gennemtæret? kan den skiftes? kan der opsættes yderlige understøtninger?


Mange hilsner Kovas,

Nu med pillefyr og 4900wp på taget.
1, år produceret  4782kwh.
Søren O
Søren O
3035 7000

Hvis beton skal holde, skal det have en tæt overflade. Det normale er at tætne overfladen med tagpap - det gør man også vej vejbroer. Ovenpå tagpappet skal du så have noget til at tage sliddet, f.eks. et gulv af brædder.


Søren O
Annonce
uldal
uldal
5465 6500

Uanset nødløsninger: ville I risikere liv og lemmer på mennesker udfra: “det går nok”? Skaden er sket og bliver ikke mindre. 


 

Peca1985
Peca1985 Trådstarter
2

Vi har planer om at rive den ned om et par år. Men vil gerne se om vi kunne forstærkede så den holder bare nogle år mere. Der er både underlægger og stolpederholder den plus den er støbt til huset.... 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg Forbedret

 1. Kan renovation betale sig?
  Lav-Hus (11 svar)
 2. Gammel revne i spær
  Lav-Hus (3 svar)
 3. Spånplade på beton dæk?
  Lav-Hus (3 svar)
 4. Våde spær - Skal jeg være nervøs?
  Lav-Hus (12 svar)
 5. Rør i køkkenet
  Lav-Hus (5 svar)
 6. Afkoble gaskomfur
  Hårde hvidevarer (5 svar)
 7. Stabiliserende vægge
  Lav-Hus (4 svar)
 8. Nogle der ved, hvor jeg kan købe den her afløbsriste?
  Lav-Hus (3 svar)
 9. Gulvvarme anlæg driller og varmer ikke nok.
  Fyr og opvarmning (12 svar)
 10. Hvad er hvad?? Retur/fremløb
  Fyr og opvarmning (2 svar)