Hvad tænker I ? Vedr fugtproblem og K3

Hej

Købte parcelhus fra 80'erne for 3 år siden, som havde en K3'er på badeværelserne. Den gik på at at der kunne synes en betonkant under risterne i afløbene. 


Pga økonomi og en idé om at det nok kunne holde nogle år endnu, da det hidtil ikke havde voldt problemer, så vi tiden an. Der er så sket det som der ikke må ske, nemlig at vi har observeret skimmelsvamp i parketgulvet i det tilstødende hjørne i naboværelset. 

Det er sandsynligvis fugt fra badeværelset, rummene er delt op med betongas. 

Ejerskifte forsikringen er 10 årig og udvidet, men de tager eksplicit forbehold for den K3'er. 


Jeg er selv fået i gang med at rive fliserne på væggene ned i badeværelset, men ikke nået til selve nichen, hvorfra problemet formentligt stammer.

 


Tænkte nu er gode råd dyre og ville lige høre, om der sad en med viden på området, som kunne give et godt råd ? 


På forhånd tak.



Hej Købte parcelhus fra 80'erne for 3 år siden... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Vedhæftede filer:

Du skal have det afløb hugget op og lavet med forhøje ramme så det er tæt og lovlig. Så skal du have trægulvet op i tilstødende rum, og hugget gasbeton m.m. væk som har svamp. Men det kommer jo lidt an på hvor omfattende det er. Er det kun nogle små sorte plamager, så er det ikke så svært, de forsvinder nok når det tørre ud. Hvorimod er det almindelig hussvamp f.eks. så skal der prof. hjælp til at få konstateret omfanget. 

Det er jo ikke kun ejerskifte forsikring der kan komme på tale. Hvis du har rørskadeforsikring i din husforsikring så skal du have dem i tankerne også.

MEN hvis skaden ikke skyldes afløbet så har du faktisk allerede måske "skidt lidt i nælderne". Forsikringsselskabet skal nemlig reparere dit hus til den standard som det har på tidspunktet for anmeldelsen. Altså behøver de ikke at betale for de fliser som du allerede har hugget op. Kan du dokumentere (billeder) at det er for at lede efter skaden så kan de stille sig anderledes. 

Der er folk som har brudt et badeværelse ned på grund af renovering, og så først der opdaget at der er utæthed. Det var jo dejlig billig for forsikrings selskabet, de skal kun betale selve reperationen ar rørene.



Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis