Temperatur på indblæsningsluft fra aircon

 Følg tråden
kurta
kurta
Indlæg: 247
Postnr: 4800
kurta kurta Trådstarter

Nu har nummer 2 anlæg så været hos kølespecialisten. Han fyldte ca. 1 dl væske på, hvilket ikke var meget  i følge hans opfattelse. Da han tændte anlægget kølede det for fuld knald og indblæsningsluften var på ca. 3 grader. Den havde et tryk på ca. 8 bar. Efter nogle timer steg indblæsningen pludselig til ca. 16 grader og trykket var nu faldet til 0,5 bar. Han har efterfølgende haft startet den flere gange og nogle gange starter den med fuld køling og fuldt tryk, for efter et stykke tid at miste trykket og derfor med stigende indblæsningstemperatur til følge. Han har aldrig set sådan en fejl før og har umiddelbart ingen ide om, hvad der sker.

Det er åbenbart det samme, som sker med det første anlæg, men der har han så også en mistanke om, at der måske også er en utæthed, idet efter at have kølet perfekt lige efter, at der var fyldt væske på, ikke på noget tidspunkt har kølet med fuldt tryk, så det vil han lige undersøge nærmere. 

Han vil så også lige høre andre, om det har oplevet noget lignende.

Vores næste problem er, at begge anlæg er købt i Holland, så det vil blive noget bøvl og dyrt at skulle returnere dem, med henblik på evt. garantireparation, men det kan jo nok blive nødvendigt.

Kurt B. Andersen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Det var den gang
  Over hækken
 2. aircon.
  Lav-Bil
 3. Ja så var der den marstal der???
  Lav-Båd
 4. Aircon på Suzuki Liana
  Lav-Bil
 5. Hvordan var det nu det var?
  Lav-Motorcykel