Anbefaling hækkeklipper

Hej,

Jeg skal have købt en ny hækkeklipper, men er lidt i tvivl om, hvilken type det skal være. 

Vores grund på 905m2 er omgivet af store bøgehække som er mellem 2,2 til 2,5 meter høje. Langs en af hækkene skråner terrænet lidt op med hækken, hvilket gør det besværligt at bruge en stige, på trods af at jeg har en stor en, som kan justeres i højden. 

Jeg har derfor tænkt på, om min kommende hækkeklipper skulle være af den type hvor der er et forlængerskaft (som fx denne https://www.bauhaus.dk/haven/havemaskiner/haekkeklippere/ryobi-batteri-haekkeklipper-opt1845-one-u-batteri.html )

Er her nogle, der er erfaringer med denne type hækkeklippere? Er de til at arbejde med?

Om hækkeklipperen er med batteri eller 230V er ikke så væsentligt, ligeledes også mærket. Hvis det ikke skal være en hækkeklipper med forlængerskaft hælder jeg mest til en DeWalt akku hækkeklipper, da den anvender samme batterier som min skruemaskine og borehammer. 


Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

vil anbefalde en stang hækkeklipper som den her -->https://www.stihl.dk/STIHL-et-komplet-sortiment/H%C3%A6kkeklippere-og-stangh%C3%A6kkeklippere/Batteristangh%C3%A6kkeklipper/293677-1690/HLA-56.aspx

Jeg har både en alm stihl hækkeklipper på batteri og deres stangklipper på batteri. Bruger kun stangklipperen til toppen, da jeg syntes det er nemmere at arbejde med den alm. Men da vores hæk også er høj har jeg brug for begge. 


Morten
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis