Hej
Vi har en forholdsvis ny ovn som trænger til at blive skiftet ud (https://www.lav-det-selv.dk/forum/aft/219766 )
Hvilken ovn kan I anbefale?
Det skal være en indbygningsovn. Den skal have varmluft.
Og så skal den kunne holde til at være mindst 250 grader varm i et godt stykke tid, så jeg f.eks. kan bare pizzaer eller bage brød med god skorpe.
Når jeg kigger på diverse ovne i dag, har de funktioner som f.eks. "Kan styres via Wi-Fi". Nej, tak, du. Det skal jeg ikke have.
Der skal også gerne være indbygget stegetermometer.
Der behøver ikke være udtræk.
Pyrolyse? Tjah. Jeg ved ikke. Jeg har ikke prøvet at have en ovn med det. Bruger I det, jer som har det?
Det virker umiddelbart som om der er to prisklasser: dem til ca. 5 t.kr og dem til ca. 8-10 t.kr.
Jeg har tidligere haft gode erfaringer med Mieles produkter, men de er godt nok også dyre. Er det værd at ofte 8-10.000 på at få en Miele ovn? Har I nogen erfaringer med Mieles ovne?
Hvis ikke Miele, hvad skal man så gå efter i 5.000-klassen?
Siemens ser umiddelbart ud til at være det "næstbedste" efter Miele - eller tager jeg fejl?
Viden, erfaringer og anbefalinger modtages gerne.