Hjælp til udfyld af huler fra bordben

 Følg tråden
dri
dri
Indlæg: 2
dri dri

Vi har købt en flot gammel teak bordplade, UDEN bordben, nu er der så de her hakker ind i bordpladen hvor benene har sat. da vi er stor tilhænger at gør det selv og det lidt anderledes har vi valgt at udfylde hullerne og sætte nogle lidt anderledes stil ben på. 

Vores spørgsmål lyder så nu på, hvordan udfylder vi bedst de her store indhak, for spartelmasse ved vi godt ikke kan bruges da det snildt kan trykkes ind med en finger, så vi er ude i at skulle bruge en hård løsning men som også kan slibes så det kommer til at flugte med reste af kanten rundt på bordpladen.

nogle som ligger inde med brændhamrende godt råd?

Søren O
Søren O
Indlæg: 2736
Postnr: 7000
Søren O Søren O

Velkommen på siden

Prøv at lægge et billede ind. Det forklarer mere end mange ord.

Søren O
dri
dri
Indlæg: 2
dri dri Trådstarter

Beklager er helt ny

djaydjay
djaydjay
Indlæg: 556
Postnr: 7200
djaydjay djaydjay

Da I aldrig kan gøre overgangen usynlig, så ville jeg vælge at lave en tydelig kontrast, eks en præcis tilpasset sort klods i træ eller andet materiale.

dri
dri
Indlæg: 2
dri dri Trådstarter

Vi havde tænkt at fyldet hullet ud, slibe det til og male det lige stykke i en messing ligenes farve, med ville det bedste være at skære en klods ud som passer i hullet og lime den i? 

PeterR
PeterR
Indlæg: 3631
Postnr: 4000
PeterR PeterR

Ja, træ sammen med træ er altid bedst. Og så bare snedkerlim og en skruetvinge på. PS. denne type indlæg hører da vist til andet sted.

Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 
Vil du være med? Log ind for at svare.