Sprække mellem loft og væg

 Følg tråden
and99
and99
Indlæg: 0
and99 and99

Hej

Jeg har lige købt hus, hvor jeg var været i gang med at kradse fugen ud rundt i kanten mellem væg og loft (gipsloft), da fugen rundt i kanten ikke var lagt ret pænt. Der er nu kommet forholdsvis store sprækker enkelte seteder på 15 mm og nogen steder kun 1 mm.

Jeg synes at det er en stor fuge at skulle lægge rundt, de steder hvor det er værst. Kan man spartle strækken mellem vægen og loftet eller er der nogen herinde med andre forslag? 


karl smart
karl smart
Indlæg: 972
Postnr: 2600/2700
karl smart karl smart

Du kan sætte en stuk op , ellerbare en hul loftliste.............

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12615
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Velkommen på lds.

 Fra 15 - 1 mm kan man ikke fuge sig ud at med ret stor succes. Hvis loftet skal males kan du bruge model gips til at fylde det ud med. Det hærder op på 15 - 30 minutter så der skal ikke blandes ret stor parti ad gangen. Køb samtidig en gummiskål der er beregnet til det ( gips biks ), så er det bare at presse den på siden hvis det skulle ske at det hærder op i skålen. 

Ellers er jeg enig mad Karl Smart Sæt en liste eller skumstuk hele vejen rundt. Det kan limes op. Montagelim eller den der hedder no more nail. Pas på når du starter første gang. Jeg åbnede en i dag, og skulle lige prøve om den kunne give noget. Puf og loftet skulle rengøres.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Vil du være med? Log ind for at svare.