Byggestrøm

 Følg tråden
Krads
Krads
Indlæg: 1
Krads Krads

Hej, jeg skal i gang med at bygge sommerhus og mangler lidt info vedr. el til byggearbejdet. Der er lagt el til grunden men mangler at betale tilslutningsbidrag, kan man i forbindelse med tilslutning få en elektriker til at opsætte byggetavle? Skal jeg selv gå ud og købe en tavle eller køber man en igennem elektrikeren og hvad gætter I på at det vil komme til at koste altså tavle og opsætning. 

S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 7202
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Du skal under alle omstændigheder have fat i en installatør for at få tilmeldt og tilsluttet din installation. Papirarbejdet klarer installatøren også. Byggestrømstavlen, som du lejer hos installatøren, inkluderer også plads til måleren, som senere flyttes ind i husets endelige målerafsætning. Byggestrømstavlen skal du ikke bruge, når byggeriet er færdigt. Pris på tilslutning bliver du nødt til at spørge installatøren om. Du skal vel også have lavet installation i huset, så byggestrømmen er et mindre beløb.

fase
Fiahgt
Fiahgt
Indlæg: 1993
Postnr: 9240
Fiahgt Fiahgt

Du skal betale tilslutning fra starten af ellers kan der ikke udleveres en måler. Din elektriker tilmelder dig hos forsyningen så betaler du og vælger leverandør og så kan der udleveres måler. Han har sikkert en tavle du kan leje i bygge perioden for et lille beløb

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. El tavle
  Belysning
 2. Lovlig el-tavle
  Lav-Hus
 3. EL-Tavle
  Lav-Hus
 4. Ny el tavle
  Hårde hvidevarer
 5. Hvem skal betale?
  Lav-Hus