Klemme ophæng

Hejsa

Jeg er ved at lægge sidste hånd på mit lydstudie. Min konsol står midt i rummet og på bagsiden af den, er der et virvar af kabler, som jeg gerne vil have løftet op fra gulvet. Jeg har forgæves forsøgt at finde den helt rigtige løsning, så jeg håber at nogen her ved hvor jeg kan få fat i det produkt jeg søger.

Jeg er ude efter en slags klemme, som kan skrues i bordkanten af min konsol. Det er lige meget om lukkemekanismen er med fjeder eller med modstand, blot den har en indre omkreds på mindst 10 cm og kan bære et par kilo. Den må ligeledes gerne have gummi på indersiden, således at kablerne ikke rykker sig når man trækker i dem (jeg har små børn  ).

Jeg har vedhæftet et billede af min guitarcapo, som ligner det jeg søger. Men den skal, som sagt, kunne skrues fast i noget.

I Silvan og Stark vidste de godt hvad jeg søger, men havde ingen idé om hvor jeg kan købe det. Er der nogen som ved det? På forhånd tak.

Mvh Rasmus

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

hvad med at bruge strips ?   du kan få nogle små firkantede sokler  som kan limes,eller skrues fast , og der er huller til at føre strips igennem 


Det vi ikke når i dag ........skal vi da ikke lave om i morgen

Du kan evt. bruge denne, den er dog ikke med gummi. Men i kombination med nogle strips, kan det sagtes holde til små pilfingre. 

https://ao.dk/kabelholder-sha-30-f30-kabler-7439581407



Jesper 
http://www.VarmKaffe.dk - en blog om rejser, sejlbåd, have og hus.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis