hvor meget beton skal der i en funderblok?

 Følg tråden
je_ns
je_ns
Indlæg: 4908
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Når du skal bruge så meget beton, får du det jo alligevel leveret af flere omgange.

Så passer det nok fint nok at lave det af 3-4 omgange

Så start med at fylde renden, og måske sætte første række blokke, men de skal jo helst stå helt præcist.

Der skal vel også lidt jern i ???

Hellere eje, end at leje.
Børgealle
Børgealle
Indlæg: 293
Postnr: 5700
Børgealle Børgealle

En overdækket terrasse på 24x3 m = ~72 m² . Nu ved jeg ikke hvor du bor, din grunds størrelse og hvad du ellers har på din grund, men husk bygningsreglementet.

Fiahgt
Fiahgt
Indlæg: 1993
Postnr: 9240
Fiahgt Fiahgt

Du skal rådføre dig med nogen der kan regne på det. For det du laver kan ikke holde. Tænk på hvor meget jordtryk der er på sådan en væg samtidig bliver der også nogle udfordringer i forhold til at holde tørt bagved sådan en væg. Tror du skal have mindst to søjler støbt for ca hver 8 meter må det så blive. Heb 120 burde kunne gøre det den skal ned under bunden af blokkene. 

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Børgealle
Børgealle
Indlæg: 293
Postnr: 5700
Børgealle Børgealle

Fiahgt: Det er jo ikke en støttemur han laver. Bare en ganske almindelig fritstående lang mur (dog ikke noget man normalt ser i parcelhushaver) der er gravet 1 m. ned i jorden.

Agger
Agger
Indlæg: 3
Agger Agger Trådstarter

¨muren er så lang som min have. 

grunden til mit projekt er, at jeg bor ud til en større landevej, og håber muren vil fjerne en del af støje. samtidig ligger min have ud mod west og skal kunne holde til westenvinden.

der skal naturligvis noget jern i, og kun tag dækning på de ca 16 meter.

og der kommer en lang væg. 

og 3 mindre side væge på denne som støtte. 

vinden er den primær grund til at den kommer 1 meter ned i jorden. således både jord og side væge skal være med til at holde den på plads. 

Fiahgt
Fiahgt
Indlæg: 1993
Postnr: 9240
Fiahgt Fiahgt

Jeg mener personligt at det er en dårlig løsning du har gang. Du skal bryde vinden ikke blokerer den, det er noget man har brugt utrolige mængder af tid på at undersøge. Hvad angår lyden er det også helt vildt og etablere sådan en flade den ændrer lyden men fjerner den ikke.


Hvis du vil fortsætte dit projekt kan du med fordel mure det blokke i stedet for at støbe den. Det er også en del billigere. Det kan sagtens laves både pænt og billigt. Inden du bestemmer dig bør du altså også lige undersøge hvordan sollyset om aftenen kommer til at være for det kan du nemt blive snydt af. 

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.